Is uw raam of deur beschadigd? Heeft u schade aan uw vloer, tegel of bad?

Hoe werkt Respo Repair Solutions eigenlijk?

Respo Repair Solutions werkt met verschillende verzekeringsmakelaars, expertisebureaus en onderhoudt meer bepaald een nauwe samenwerking met AG insurance.

  1. Na de aangifte van uw schade wordt u dadelijk gecontacteerd om een afspraak te maken.
  2. Onze hersteller komt de schade ter plaatse herstellen.
  3. Daarna ontvangt u een werkbon met de gedane werkzaamheden.

 

about-1.jpg

Laat je overtuigen door enkele van onze recente reparaties.

Wat zijn de voordelen van een herstelling ten opzichte van een vervanging?

Uitstekende service

Respo Repair Solutions is uw partner voor al uw reparaties en renovaties in en rond uw woning, kantoor, hotel, bedrijf. Een goede service wordt gegarandeerd. Respo Repair Solutions is expert in diverse reparatie en renovatie mogelijkheden.

Geen breekwerken

Breekwerk is veelal niet nodig wanneer Respo Repair Solutions de schade eenvoudig repareert voor u. Bespaar u dus het breekwerk en kies voor onze professionele reparatie- en renovatiewerken.

Bespaar tijd

Tijd is kostbaar. Reken daarom op de snelle en efficiënte reparatiewerken van Respo Repair Solutions, zowel bij schade in woningen als in kantoren, hotels en bedrijven.

Bespaar geld

Nieuwe kostelijke uitgaves zijn overbodig dankzij de vakkundige reparatietechnieken van Respo Repair Solutions. Met onze snelle hulp kunnen de kosten gedrukt worden. Reken op Respo Repair Solutions, uw expert in reparaties.

Milieu bewuster

Bij Respo Repair Solutions willen wij zorg dragen voor de natuur en het milieu. Met onze reparatie- en renovatiewerken kiezen wij voor duurzame en niet-schadelijke producten en trachten wij mee de afvalberg te verminderen.

Geen kopzorgen

Erger u niet langer aan de beschadigingen. Respo Repair Solutions is expert in reparaties en renovaties. Met onze hulp lijkt het terug zo goed als nieuw.

Geen vrijstelling

Vermijd de vrijstelling die u moet betalen, door te kiezen voor reparatie in natura.

1 aanspreekpunt

Wij werken samen met andere partners voor glas en sluitwerk. Respo Repair Solutions doet er alles aan om een goede samenwerking met de partners te realiseren, zodat de werken steeds vlot verlopen zonder overlast voor de klant.


Nog vragen?

Wij hebben alvast enkele veel voorkomende vragen voor je opgesomd. Staat het antwoord op je vraag niet in de lijst aarzel dan niet om ons te contacteren.